Kwaliteit

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Travel Schipholtaxi

De kwaliteit van alle voertuigen en chauffeurs wordt gewaarborgd door het TX keurmerk. Hierbij worden wij getoetst op betrouwbaarheid, veiligheid, netheid, klantgerichtheid, vriendelijkheid, sociale vaardigheden en de bijbehorende opleidingen. Hierdoor kiest u slim en bewust als u gebruik maakt van AirportTaxi met haar kwalitatief hoogstaand taxivervoer.

Travel Schipholtaxi is bovendien aangesloten bij Koninklijk Nederlands Vervoer Taxi (KNV Taxi).

certificaat

Travel Schipholtaxi Service is een onderdeel van Royal Taxi Service en is een KIWA gecertificeerd bedrijf en beschikt over het officiële TX-keurmerk certificaat. Hierbij worden wij getoetst op Betrouwbaarheid, veiligheid, netheid, klantgerichtheid, vriendelijkheid, sociale vaardigheden en de bijbehorende opleidingen. Hierdoor kiest u slim en bewust als u gebruik maakt van Travel Schiphol taxi met haar kwalitatief hoogstaand taxivervoer.

Luxe

Grensoverschrijdend verdiept Zoetermeerse Taxi Service zijn diensten blijvend uit. De wagenpark van Zoetermeerse Taxi Service bevinden zich in de luxe uitvoering, zoals de: Audi A6, Mercedes E-Klasse, Volkswagen Passat en Mercedes Viano

Chauffeur

Alle Zoetermeerse Taxi Service chauffeurs zijn uitstekend en professioneel opgeleid, beschikken over sociale karaktereigenschappen en zijn door de jarenlange ervaring perfect op u als klant ingesteld. Zijn vriendelijkheid en behulpzaamheid spelen hierin dan ook een belangrijke rol.

Onze chauffeurs krijgen jaarlijks terugkerende training over het algemene en specifieke vaardigheden van een chauffeur. Daarnaast zijn onze chauffeurs uitgerust met een Levensreddend handelen diploma.

Direct online reserveren