Wie zijn wij

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Travel Schipholtaxi

Travel Schipholtaxi is een franchisenemer van De Vier Gewesten. Dit is een landelijke organisatie van taxi onderneminen. Samen beschikken wij over 5.000 voertuigen.

Travel Schipholtaxi is bovendien ook aangesloten bij Koninklijk Nederlands Vervoer Taxi (KNV Taxi).

Dé beste service en kwaliteit

Met onze uitstekend onderhouden taxi’s en professionele chauffeurs zorgen we ervoor dat u altijd op een comfortabele, veilige en betrouwbare manier van en naar uw gewenste bestemming wordt gebracht. Bedrijven mogen er op rekenen dat hun personeel en gasten veilig en stipt vervoerd worden tussen de luchthaven, hun hotel, of andere bedrijven.

Sinds 2005

Wij zijn een dynamisch taxibedrijf dat sinds 2005 is gevestigd in Zoetermeer. Wij vormen samen met onze taxichauffeurs een hecht en professioneel team dat de wensen en veiligheid van de klant voorop stelt. Wij werken uitsluitend met ervaren, professionele taxichauffeurs. Wij leiden onze chauffeurs na aanwerving verder op, zodat we steeds een correcte, vlotte en klantvriendelijke service kunnen leveren.
Zoetermeerse Taxi Service is een dienst van Royal taxi Service en is een franchisenemer van De Vier Gewesten. Dit is een landelijke organisatie van taxi ondernemingen. Zo streeft naar een optimaal opererend netwerk van personenvervoer dat landelijk kan inspelen op de wensen van ondernemers en opdrachtgevers. Samen beschikken wij over 5.000 voertuigen, variërend van taxi’s, taxibusjes, rolstoelbussen, vip-voertuigen en touringcars.

Door de bundeling van met DVG zijn wij instaat voor vrijwel iedere vervoersvraag een passende oplossing aan te bieden. daarbij kan het gaan om incidentele vervoersopdrachten, maar ook om langlopende contracten met:
Gemeente – Provincie – Bedrijven – Verzekeringsmaatschapijen

Contactgegevens

Location

Bredewater 26
Zoetermeer, 2715 CA

openingstijden

Ma:7:00 – 18:00
Di: 7:00 – 18:00
Wo: 7:00 – 18:00
Do: 7:00 – 18:00
Vr: 7:00 – 18:00
Za: 7:00 – 18:00
Zo: 7:00 – 18:00

Informatie aanvragen