u zoekt een taxi naar Schiphol Airport vanaf zoeterwoude?

Schiphol taxi Zoeterwoude nu slechts vanaf €45,-

of naar Rotterdam Airport al voor €52,-


Switch
:
Switch
:

Bekijk de stappen

Kaart

1. BEREKEN UW TARIEF

Afhankelijk van uw vertrektijd kunnen we u een scherp tarief aanbieden

telefoon

2. RESERVEER

Bestel gemakkelijk en snel met onze boekingsmodule

portemonnee

3. BETAAL

Betaal veilig met iDeal, of een ander betalingsmethode

airport taxi

4. RIJ MET ONS MEE

Wij doen de rest voor u! Sit back and relax

de beste deal voor een schiphol taxi Zoeterwoude of naar Rotterdam Airport

Wij hanteren dynamisch, vast & lage tarieven afhankelijk van uw vertrektijd. In DAL-uren betaald u een lager tarief, wanneer u in de spits reist. Zo garanderen wij ons dat u nooit teveel betaalt! Al onze tarieven zijn gebaseerd op standaard privé taxi vervoer. U wordt vervoerd met een luxe kwalitatieve taxi, door een chauffeur die prima opgeleid is en weet wat service betekend. Dit tegen een scherp tarief. Van en naar Schiphol met onze door-to-door Travel-Schipholtaxi! Wij verzorgen dit vervoer graag voor u. Onze Schiphol taxi Zoeterwoude chauffeurs zijn Nederlands sprekend, netjes gekleed in pak en servicegericht.

Vliegtuig

24/7 Service

De taxi’s van Travel Schipholtaxi bieden een service van 24 uur, 7 dagen per week.

Prive taxi

Bij Travel Schipholtaxi wordt u vervoerd in een privé taxi, dus een taxi alleen voor u!

betaalmiddel

Je kunt er bij ons voor kiezen om contant te betalen of te betalen via PIN of creditcard.

Mercedes Viano

extra service

Onze chauffeurs halen u graag op en brengen u tot direct voor de vertrekhal op het vliegveld.
Q

annulering?

Wilt of moet u uw rit annuleren? Dat kan bij ons gratis binnen 24 uur tot uw boeking.

Z

Nette taxi's

U wordt op een comfortabele en vooral veilige manier in een luxe taxi van A naar B gebracht.

Online bestellen

Een taxi naar Schiphol of naar Rotterdam Airport bestellen via deze website garandeert u dat u zeker niet teveel betaald. U betaalt bij ons geen voorrijkosten en geen wachtgeld onderweg, wanneer u bijvoorbeeld met de taxi in de file komt te staan. Gewoon simpel een all-in vast bedrag voor uw Schiphol taxi, en u weet meteen wat de kosten zijn voor aanvang taxirit, dag en nacht zeven dagen in de week!

Specialisatie

Het vervoeren van vakantiegangers en toeristen van en naar Schiphol airport of andere luchthavens in Nederland is voor ons een dagelijkse bezigheid. Wij maken het u zo gemakkelijk mogelijk en zorgen voor comfortabel vervoer in een luxueuze privé taxi. Met al 10 jaar ervaring binnen de Schiphol taxi service zijn wij altijd op de hoogte van omleidingen, wegwerkzaamheden en andere aspecten van het verkeer in en rondom Zoeterwoude. Dit geldt ook voor het verkeer van en naar Schiphol Airport en andere luchthavens in Nederland.

Wat onze klanten zeggen

“2 weken geleden op een avond een taxi besteld naar Schiphol bij Travel Schipholtaxi. Ze waren strikt op tijd en de prijs was totaal niet duur. Daarbij was de chauffeur heel erg vriendelijk. Zeker een aanrader!!”

Monique Schoenmaker

“We hebben vaak buitenlandse gasten op bezoek. Tijdens een van de bezoeken, had een van onze gast zijn tas met paspoort kwijt geraakt. Travel Schipholtaxi chauffeur nam meteen actie. Bracht de passagier naar politie, fotograaf en ambassade voor vervanging. Een bedrijf dat met je mee denkt. Ook buiten hun dienstverlening!”

Robert van Emden

“Goede service gehad. Goede chauffeur gehad met een leuk gesprek. Relaxt dat de chauffeur mee kijkt met een vertraagde vlucht en zich hierop aanpast. Voor herhaling vatbaar.

Jose de Geest

opgehaald worden vanaf Rotterdam airport of Schiphol airport


ophaaltijd

Wij controleren het vluchtnummer voor eventuele vervroeging of vertraging. Mocht uw aankomsttijd veranderen zullen op tijd op het vliegveld zijn om u op te halen.

Contact opnemen

Zodra u de bagage heeft gehaald, belt u ons telefonisch te bellen op 085-0640876, zodat de chauffeur naar de afgesproken plek kan rijden op Schiphol. 

ophaal locatie

Samen spreken we een locatie af wat voor u het fijnst is. gratis bij een vertrekhal of tegen betaling bij het Meetingpoint. Daar ontmoet u de chauffeur die u begeleid naar de taxi.

Rij met ons mee

Na u wel verdiende vakantie, kunt u ontspannen terug naar huis. Sit back and relax!

Direct reserveren?